... Když zasednem do hospody, frčí to šup sem-šup tam. ...

Články

 

Vážení členové a přátelé spolku Dobšané, z.s., informuji Vás, že svolanou valnou hromadu na 21.3.2020 rušíme. Důvodem jsou mimořádná opatření vlády ČR. Ihned po tom, co vláda ČR zákazy zruší, budeme informovat všechny o náhradním termínu. Děkujeme za pochopení.

Dobšané podali žádost o dotaci na projekt Záchrany Keltského oppida v obci Dobšice. Jde o dotaci kraje, kdy se musela nyní podat žádost a aby vůbec byla žádost dále podpořena, musí obdržet minimálně 50 hlasů od občanů a příznivců.

Milí členové a přátelé MAS Zálabí,
ráda bych Vám za kancelář MAS popřála příjemné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do nového roku 2020. Připravili jsme pro Vás malý dárek, a to aktualizovanou publikaci o MAS Zálabí! Doufáme, že se Vám bude líbit. Publikaci si můžete stáhnout na tomto odkazu: ...

Spolek Dobšané realizoval projekt s názvem revitalizace Dobšického a Libněveského slepého ramene v roce 2014. Finanční úřad pro Středočeský kraj zahájil daňovou kontrolu dne 19.9.2019 a ukončil 18.12.2019. Úřad kontroloval období od roku 2010 do roku 2019. Kontrola se vztahovala na dotace z evropských a národních zdrojů. Velmi podrobně se...

Dne 25.10.2019 jsme se sešli s přáteli od Znojma, přijel i starosta Jarda Jenšovský, bohužel u smutné příležitosti. Zemřel náš kamarád Standa Ševr z Dobšic od Jičína, alespoň malou kytičkou jsme vzpoměnli na řadu let společného přátelství, z vedení naší obce Dobšice nepřijel nikdo.

Dne 3.10.2019 se sešel naposledy Klub seniorů, zvaný Babinec. Věk se nedá zastavit a tak někteří se sešli naposledy. Ostatní chtějí pokračovat v setkávání jako neformální skupinka Přátel Cidlinky a budou se scházet jednou měsíčně, vždy před štábem spolku Dobšanů.


Starší informace najdete po klepnutí na tlačítko